По улиците на Москва бе заснет непознат автомобил. Луксозният седан

...
По улиците на Москва бе заснет непознат автомобил. Луксозният седан
Коментари Харесай

Заснеха Rolls-Royce, маскиран като ЗиЛ

По улиците на Москва бе сниман чужд автомобил. Луксозният седан наподобява на Rolls-Royce Ghost, само че има друго оформление, носи емблемите на ЗиЛ и припомня съмнително на новата лимузина за съветския политически хайлайф Aurus Senat, написа Факти бг.

Официална информация за мистериозния Rolls-Зил липсва, само че при инспекция на регистрационния номер излизат някои любопитни детайлности. По документи автомобилът се води " самоделно транспортно средство ЗиЛ-НАМИ ", създадено през 2015 година

Обемът на мотора и мощността не се разграничават от тези на Ghost. 12-цилиндровият 6.6-литров мотор развива 571 к.с. ЗиЛ обаче няма нищо общо с колата. От частната компания МСЦ6 АМОЗИЛ, чиято благосъстоятелност е автомобилният завод на тогавашния цех, отхвърлят каквото и да било присъединяване в основаването на мелеза.


Справка в базата данни на " Росстандарт " демонстрира, че Свидетелството за сигурност е издадено още на 4 август 2015 година на Евгений Александрович Новицкий. Лице с такова име е основател на московската компания " Луна ", която се занимава с продажба на леки и товарни коли.
От документа излиза наяве, че тестванията на загадъчния седан са извършени в НАМИ. Каква тъкмо е била задачата на опита и поразителната му аналогия с Aurus Senat обаче остават без пояснение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР