По улиците на китайския град Ухан почти няма хора и

...
По улиците на китайския град Ухан почти няма хора и
Коментари Харесай

Сателитни снимки показват пустите улици на Ухан

По улиците на китайския град Ухан съвсем няма хора и коли на направените сателитни фотоси на 28 януари, заяви Ройтерс, представен от dnes.dir.bg .

Снимките илюстрират какъв брой сполучливи са ограниченията за карантина в епицентъра на епидемията от новия ковид.

Ухан е на повърхност от 8500 кв. км - пет пъти по-голяма от Лондон с предградията. Освен градската зона към него има и селскостопански региони.

Властите съвсем изцяло затвориха града с 11 милиона поданици, който е главен транспортен център, през най-натоварения интервал - Лунната нова година.

На фотография от 28 януари с червени арки и суспенсионни кабели на мост по река Яндзъ на пътя няма никакви коли. Сравнение може да бъде направено със фотография от 12 януари, където по артерията се вижда поток от бели правоъгълници.

На по-новата фотография липсват и паркирани коли по близките улици. Дори няма кораби в реката.

На друга фотография от 28 януари, направена над нормално натоварената железопътна гара, няма нито влакове, нито коли, въпреки и част от нея да е засенчена от облак. Пътниците на железопътната гара напълно са намалели, като милиони в близките градове са като в капан., откакто публичният превоз беше спрян, с цел да бъде прекъснато разпространяването на вируса.

pic.twitter.com/pnKdZHaRA5
— Planet (@planetlabs) January 29, 2020
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук . <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР