По тялото на жената има множество наранявания от нахапвания.Трагичен случай

...
По тялото на жената има множество наранявания от нахапвания.Трагичен случай
Коментари Харесай

Откриха мъртва жена, заобиколена от много кучета

По тялото на дамата има голям брой пострадвания от нахапвания.

Трагичен случай в русенското Ново село. Възрастна жена е открита мъртва от комшия в двора си, заобиколена от голям брой кучета, които тя отглеждала, научи NOVA.

Жената е към 70-годишна. Била е нападната или е паднала в къщата си, това следва да се удостовери. Вътре в къщата са отглеждани към 14 кучета, част от които са били нападателни. Около 21 часа е потърсил Спешна помощ от брачна половинка й, като се допуска, че евентуално й е станало зле.

Тази вечер неин непосредствен отишъл да я види, само че още от вратата забелязал, че дамата лежи безжизнена в двора си. Мъжът опитал да стигне до тялото, само че не съумял, защото кучетата били нападателни. 

Екип на Спешна помощ също не можал да стигне до тялото. На място идва и полиция. Извикан е и екип на  общинския подслон. Едва те съумели да приберат кучетата. съгласно приюта кучетата не са толкоз нападателни.

Към момента не е ясно дали е умряла поради нападението на животните, или гибелта ѝ е настъпила преди този момент. На тялото ще бъде направена аутопсия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР