По три титли от НБА и Евролигата, трофеи от Световно

...
По три титли от НБА и Евролигата, трофеи от Световно
Коментари Харесай

Тони Кукоч: За мен означава повече това, че играх с Джордан и спечелих титли в НБА

По три трофеи от НБА и Евролигата, титли от Световно състезание и Евробаскет, считан за един от 50-те най-хубави европейски играчи съгласно ФИБА. Това са единствено част от триумфите на Тони Кукоч, който за трета поредна година не попада в " Залата на славата ". Самият Кукоч показа мнението си за следващата си несполучлива номинация.
 Светислав Пешич: Трудно ми е да допускам, че Тони Кукоч към момента не е в " Залата на славата "
" Честно казано, за мен значи доста повече това, че играх дружно с Майкъл Джордан и завоювах трофеи в НБА. Нямам никакво въздействие при въвеждането си в " Залата на славата ". От хората се желае да решат, само че аз доста бих желал да схвана кои са тези хора. Твърди се, че не се знае кои са те, тъй като не са показани обществено. Наистина не знам дали в миналото ще вляза в " Залата на славата ". Ще ми хареса ли? Разбира се! Е, още една година мина, само че нищо не се случи ", сподели Кукоч пред " tportal ".

Toni Kukoc on Hall of Fame snub: I'd really like to know who are the people who decide

| Eurohoops https://t.co/7YLJQ21aRf
— Eurohoops (@Eurohoopsnet) April 8, 2020 " Знаеш ли, когато стане въпрос за това хората да приказват за най-великите играчи, те постоянно ме слагат измежду най-хубавите европейски баскетболисти дружно с Дражен Петрович и Владе Дивац, които са в " Залата на славата ". Не мога да кажа, че не ми пука. че не съм там. Но въпреки това не желая да прахосвам сила за това ", добави Кукоч.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР