По традиция, всяко лято кралица Елизабет Втора прекарва по-голямата част

...
По традиция, всяко лято кралица Елизабет Втора прекарва по-голямата част
Коментари Харесай

Защо Уилям и Кейт не искат да виждат Хари и Меган

По традиция, всяко лято кралица Елизабет Втора прекарва по-голямата част от своята лятна почивка в шотландското имение Балморал . Тази година престоят й там бе по-различен, тъй като към нея и брачният партньор й Филип за няколко дни се причислиха и принц Хари, Меган Маркъл и синът им Арчи.

Кралицата насочи към херцогинята на Съсекс покана за посещение, което да съвпадне с рождения й ден - 4 август. Така и не разбрахме детайлности към фамилното събиране, само че един различен, значим факт, стана обществено притежание.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са взели решение това лято да " отсрочат " другояче нормалното си посещаване в Балморал. И най-вероятната причина за това е, че те желаят да изчакат Хари и Меган да се приберат в Уиндзор, с цел да пристигна техния ред да си починат на мира при кралицата.
 Снимка 433423

Според специалисти по кралския двор, херцогът и херцогинята на Кеймбридж са останали афектирана на принц Хари поради изявлението му, че не желае повече от две деца за положителното на планетата. А те имат три...
 Кейт Мидълтън, принц Уилям, принц Джордж, принцеса Шарлот и по какъв начин се забавляват на обичайна регата
Кейт Мидълтън - дива и щастлива

Когато херцогинята се забавлява същински

Маркъл неотдавна съобщи, че не желае да бъде на корицата на септемврийския брой на британския Vogue, с цел да не наподобява като самохвалка . А Кейт е била към този момент в тази роля и евентуално е приела думите й персонално, написа The Sun.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР