По традиция вечното дерби между Левски и ЦСКА отново не

...
По традиция вечното дерби между Левски и ЦСКА отново не
Коментари Харесай

Вечното дерби: Арести, напрежение по трибуните и един годеж

По традиция безконечното дерби сред Левски и ЦСКА още веднъж не мина без напрежение, арести и потърпевши . По време на почивката сигнални ракети полетяха от почитатели на сините от бранш В кьм Г, където се ситуирани последователите на безконечния противник.
От бранш Г нахлуха на пистата на Националния стадион „ Васил Левски “ и потеглиха към бранш В , където бяха спрени от стюарди и служители на реда. От двата бранша изстреляха още няколко ракети и напрежението утихна, а на пистата се появи съществено количество полиция.
 

 безконечното дерби БГНЕС

В началото на втората част играта бе прекратена за 2-3 минутки поради липса на добра видимост на терена след хвърлени димки и бомбички .

Преди срещата 50-годишен мъж пострада при сборичкване сред последователи на „ Левски “ и ЦСКА в региона на метростанция „ Орлов мост “ в София, осведоми Има арестуван за случая. На потърпевшия е оказана здравна помощ.

При различен случай този следобяд т рима футболни почитатели са били нападнати на бензиностанция  в региона на 3-ти  км от Автомагистрала „ Тракия “ в посока София. Нападателите лишили от почитателите мобилен телефон и ключовете от автомобила им .

 Левски и ЦСКА БГНЕС

И още един конфликт сред почитателите на Левски и ЦСКА на автомагистралата. В региона на бензиностанция на скоростния път, последователи на единия от тимовете, които пътували в рейс,  хвърляли предмети по стъклата на три рейса с техни съперници , заяви. При вандалските актове няма потърпевши. Автобусите са открити в региона на Ихтиман.

 Левски и ЦСКА БГНЕС

Полицията проверява случаите.

 


Добрата вест, с изключение на несъмнено спортното шоу за всички футболни фенове е, че любовта избуя на стадиона .

Фен на „ Левски ” предложи брак на приятелката си минути преди началото на финала за SESAME Купа на България . Младият мъж подари пред изпълнените трибуни на Националния стадион „ Васил Левски ” годежен пръстен на избраницата си и го постави на пръста й.

Дамата на сърцето му пък не можа да сдържи сълзите си от благополучие и несъмнено сподели " да " на сантименталното предложение. А неповторимият миг бе запечатан от телевизионните камери.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР