По традиция, в нощта на 30 юни срещу 1 юли,

...
По традиция, в нощта на 30 юни срещу 1 юли,
Коментари Харесай

Места на морето, където да посрещнете слънцето на Джулай морнинг

По традиция, в нощта на 30 юни против 1 юли, на плажовете на Камен бряг, Шабла и Тюленово се събират доста хора, с цел да посрещнат първото юлско слънце. За Джулай морнинг нормално има групи и самостоятелни реализатори, които свирят и пеят през цялата нощ.

Къде са другите места на морето, на които може посрещнете слънцето на Джулай морнинг.

Синеморец

Морското селце къта в скалистите си пазви невероятни хубости. Едни от най-красивите изгреви са край плаж Велека. По скалите може да се слезе както до водата, по този начин и да се гледа от високо. Трите основни места за посрещане на слънцето на Джулая, са бункера над плаж Велека, до скалните формирания Корабите, къщичката за наблюдаване на птици край реката.

Русалка

Курортът се намира на Северното ни Черноморие. Разположен е в неповторимия естествен резерват „ Птичия залив “, северно от нос Калиакра. Има прелестни насечени скали, а пясъкът е тънък. Крайбрежната линия е с дребни, закътани заливчета. Растителността е богата, което с изключение на хубост за окото, основава и приятна хладина. Има извънредно доста птици, а до момента в който се излежавате на пясъка, може да ви наобиколи даже лисица.

Снимка: Росица Николова

Всички места и фотоси на изгреви вижте на.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР