По традиция в началото на декември Fibank (Първа инвестиционна банка)

...
По традиция в началото на декември Fibank (Първа инвестиционна банка)
Коментари Харесай

Fibank представи своя благотворителен календар за 2020-та

По традиция при започване на декември Fibank (Първа капиталова банка) показа своя благотворителен календар за идващата 2020-та година.

Събитието се състоя в книжовен клуб " Перото ", където Fibank, Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) и запалянковците от приюта за бездомни животни Animal Rescue Sofia показаха идеята, която поддържа новият календар на банката.

Изящни портрети на младите грации от ансамбъла по художествена гимнастика - девойки и дами, прегърнали изоставени животни, подслонени в приюта Animal Rescue Sofia, греят на всеки един от дванайсетте месеца.

Майсторските потрети на фотографа Петър Пешев припомнят картините на старите майстори. В очите на изоставените животни грее топлота и любов - онази, която заслужават да получат в своя нов дом и при своя нов другар, който ще се грижи с цялата си обич за своя фаворит.
 Снимка 457227
" Горди сме, че хубостта и добротата са част от нашето обръщение в този благотворителен календар, тъй като тези девойки са героите на нашето време, които блестят като същински диаманти със своята прелестна човешка същина! ", показа Илиана Раева, Президент на БФХГ, и добави: " Обръщам се с признателност към нашите сътрудници от Fibank, които за поредна година оказват помощ на българската художествена гимнастика да върви към своята олимпийска фантазия! "

Надя Станчева, шеф в Animal Rescue Sofia, благодари за поддръжката с думите: " Аз имам вяра в чудесата и виждам добротата, тъй като те са на всички места към мен. Всяка усмивка, всяка размахана опашка, всеки избавен живот - това са чудесата в моя свят. А те са вероятни само поради добротата на хората. Вярвам, че всякога е по-лек, когато вървиш по него с другар. От името на четириногите жители на подслон " Фермата " благодаря на Fibank, задето станаха нашият другар по пътя! "

Всеки, който желае да се включи и да поддържа благородната самодейност, може да придобие календара против сумата от 10 лева във всеки клон или офис на Fibank, до привършване на количествата. В края на акцията банката ще удвои събраните средства.

Fibank по традиция поддържа разнообразни благородни дела през годините, отдадени на българския спорт, изкуството и редица социално-значими планове.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР