По традиция в деня за размисъл преди избори Дневник спира

...
По традиция в деня за размисъл преди избори Дневник спира
Коментари Харесай

Изборните комикси временно спират

По традиция в деня за размисъл преди избори " Дневник " стопира комиксите на политическа тематика. Те няма да бъдат оповестени и в деня на гласуването - неделя, защото Изборният кодекс не разрешава всички форми на пропаганда за претендентите.

Новите читателски оферти с основни герои политици редакцията ще стартира да разгласява още веднъж на уеб страницата в неделя вечерта, откакто Централната изборна комисия разгласи завършек на изборния ден. На идващия ден разполагаем ще имате и фотоси от изборната нощ.

За да не скучаете до тогава обаче, " Дневник " ви предлага още веднъж да се забавлявате със фотосите на известни актьори и спортисти, както и с останалите " герои " на рубриката " Комикс " отвън политиката.

Заради рестриктивните мерки в дните за размисъл и гласоподаване " Дневник " приканва читателите, чиито потребителски имена и фотоси във форума нарушават възбраната за пропаганда, да ги трансформират.

Профилите, които влизат в прорез с Изборния кодекс, ще бъдат краткотрайно блокирани. Коментарите, неотговарящи на рестриктивните мерки на Изборния кодекс, ще бъдат изтривани.


Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (456)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР