По традиция - след три предавания може да кажем, че

...
По традиция - след три предавания може да кажем, че
Коментари Харесай

Кой печели: Румен Радев срещу проф. Анастас Герджиков

По традиция - след три излъчвания може да кажем, че е традиция - в изборната вечер на 21 ноември още веднъж в случай че желаете може да гледате и слушате, а освен да четете най-важното в " Дневник ".

Подготвяме специфичното изборно студио за деня на балотажа , от което първи ще научите освен кой ще бъде идващият президент на България. Но ще разясняваме и какви са провокациите пред него - в България и в интернационалните връзки.

Ще проучваме резултатите и кой за кого гласоподава (профилите на гласоподавателите на всеки от кандидатите), какво следва да направи идващия президент.

Но ще приказваме и по огромната политическа тематика: ще има ли държавно управление . Какво следва след първите диалози сред водачите на политическите обединения, ще съумеят ли да стигнат до съдружно съглашение и по кое време.

Сред гостите ни са политолозите Даниел Смилов и Калоян Вълчев, деканът на Юридическия факултет проф. Даниел Вълчев, дипломатът Бойко Ноев, журналистът Веселин Дремджиев.

Специална част в предаването ще показа " Ново потомство политици " - гледайте среща с хора, които са избрали политиката пред или дружно с разнообразни други благоприятни условия.

Ако желаете да сте първи и качествено осведомени за гласуването, резултати денем и всичко, което би трябвало да знаете - последвайте . Абонирайте се и за вести в него, с цел да получавате елементарно най-важната информация през целия ден.

След като гласувате в неделя, ви чакаме в 18 часа. И може да ни гледате където и да сте, ние сме на:

- на
- на
- във
- във Фейсбук страниците на Дневник и Капитал
- в
- на
- от 20 часа и в

А в случай че към момента нямате стикерите на " Дневник " във Viber, може да ги изтеглите незабавно и да демонстрирате положително възприятие за комизъм, като ги употребявате в общуването си - изключително подобаващи са по време на избори. " Героите на деня 2021 " са част от напъните на " Дневник " - да можем да погледнем и с подигравка на протичащото се. Стикерите могат да бъдат (Sticker Market) и употребявани без мярка.



Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР