По традиция редакционният екип на ви представя прегледа на печата

...
По традиция редакционният екип на ви представя прегледа на печата
Коментари Харесай

Новини или Novini - картината на печата за 14 декември

По традиция публицистичният екип на ви показва прегледа на печата с пожелания за сполучлив петък.
Вестник " Сега "
ГЕРБ узакони следващия произвол - тайните арести, написа " Сега ", по най-обсъжданата тематика, която развързва ръцете на прокуратурата да забрани на арестантите да се обаждат на близки, родственици и другари. Аргументът на властта бе, че по този начин ще се пречи на проведени незаконни групи да осведомят съучастниците си, а това, което ще стане, е таман това, за което " Сега " сигнализира - че към този момент в ареста може да се случи всичко, без никой да разбере в точния момент.
Вестник " 24 часа "
Вестникът за следващ път се потвърждава като брутално неетичен - във връзка гибелта на 26-годишния доктор от Александровска болница от медията взеха решение да забият злокобното заглавие: " Вижте къде умира ". Разбира се, показани са фотоси на планината, нещо, което всеки може да се досети, само че значимото е да се натрупа трафик и да се виждат страшни работи.
Вестник " Труд "

" Труд " отделя съществено място на гей билбордове, които се поставят в София, като част от осведомителна акция за хомосексуалността. А ние към този момент надушваме, че от това ще стане заплашителен скандал, тъй като идва Коледа и вести по този начин или другояче ще липсват - ето една позната и обичана дъвка за публичен спор.
Вестник " Монитор "
" Спипаха 7 възпитаници с подправени болнични, те съдят директорката ", споделя " Монитор " за история в бургаска гимназия. Много необичайно - това с подправените болнични не е ли най-хубавото на учебното заведение изобщо, какви са тия драми? Имал Иванчо татко доктор, написал му болничен, на него и на други двама другари, и всичко е наред. Много взехме да издребняваме.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР