По традиция предизборните слогани на ГЕРБ са изпълнени със съдържание

...
По традиция предизборните слогани на ГЕРБ са изпълнени със съдържание
Коментари Харесай

Цветан Цветанов проговори за слогана на ГЕРБ

По традиция предизборните слогани на ГЕРБ са изпълнени със наличие и техният избор не е инцидентен.

''Никога не сме гледали на какви слогани са залагали други политически сили през годините, интересували сме се единствено от това да подсигуряваме последователност сред главните предизборни послания на партията. В нашият слоган "Европа ни чува " има заложени доста резултати – за европейската вероятност на Западните Балкани, за защитата на границата на Европейски Съюз, за разговора сред Европейски Съюз и Турция и за всички досиета, които успяхме да затворим по време на европредседателството. Всичко това ни дава съображение да считаме, че в действителност Европа ни чува.''

Това съобщи Цветан Цветанов пред публицисти в тервелското село Зърнево (област Добрич).
"Във връзка с идните европейски и локални избори още веднъж оповестих, че след евровота ще бъде изработен подробен разбор на изборните резултати, като в подбора на претенденти за кметове и общински съветници ще се взима под внимание тяхната интензивност и публично утвърждение по време на европейските избори. Също по този начин анонсирах, че претендентът за кмет на Добрич ще бъде партиен член, само че към момента е рано да се приказва за име, защото номинационните събрания не са стартирали ", разяснява още той.

"По тематиката с днешното изявление на кмета на София и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова – заявих изрично, че думите ѝ са извадени от подтекста може би, за да се търси някаква конспирация. С Йорданка Фандъкова сме в отлични връзки и сред нас съществува огромно доверие ", съобщи Цветанов.

"Коментирах, че за разлика от ГЕРБ, където има висок честен стандарт и при всяко подозрение се стига до отдръпване от заеманите постове - при Българска социалистическа партия е тъкмо противоположното. Там към момента има народни представители, които са с повдигнати обвинявания от прокуратурата, само че при тях за оставка даже не е ставало въпрос ", добавя той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР