По традиция Маги Халваджиян и целият екип на шоуто за

...
По традиция Маги Халваджиян и целият екип на шоуто за
Коментари Харесай

Тома обиден на "Капките"? Не се появи на афтърпартито

По традиция Маги Халваджиян и целият екип на шоуто за фалшификати означават уместно финала на " Като две капки вода " на афтър празненство в столичното заведение на брачната половинка му Кремена.

Изненадващо обаче, един от финалистите не се появи на купона, както излиза наяве от фрагментите на събитието, които продуцентът показа в профила си в обществените мрежи, написа Шоу Блиц. Единственият, който не участва на празненството, се оказа Тома, който бе измежду любимците на публиката. Зрителите го класираха на третото място на финала.

Шампионът Владо Михайлов бе на празненството дружно с жена си. Там беше и Керана, която се класира на второ място. Тя се раздаде в танците, а също и Дара, която остана четвърта в крайното класиране.

Почетен посетител на празненството бе огромната звезда на родната известна музика Васил Найденов, който участва и на финала, най-много поради Владо Михайлов, който трябваше да го имитира. В последна сметка последната реплика на Васко Кеца затвърди и успеха на Владо. Сред гостите бяха още двамата водещи - Геро и Рачков, Яна Маринова, Кали, Димо Алексиев, несъмнено, братята Халваджиян, както и режисьорът Кирил Кирилов-Кико.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР