По традиция, кралското семейство се събира в имението Сандрингам, за

...
По традиция, кралското семейство се събира в имението Сандрингам, за
Коментари Харесай

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и как принцеса Шарлот стана звездата на кралската Коледа

По традиция, кралското семейство се събира в имението Сандрингам, с цел да отпразнува дружно Коледа. А сутринта на 25 декември е непокътната за празнична работа в локалната черква. Този път обаче имаме двама огромни отсъстващи, които получиха своите почтени заместници.

Принц Хари за първи път не участва на коледната работа, тъй като със брачната половинка му избраха да посрещнат Коледа в Канада. Принц Уилям и Кейт Мидълтън обаче бяха на линия, и то за първи път със сина си Джордж и щерка си Шарлот.

Четиригодишната принцеса и шестгодишният й батко за пръв път направиха своята обществена разходка на отиване към храма.

И без никаква изненада съумяха да привлекат цялото внимание върху себе си. В подмяна кралските наследници демонстрираха най-хубавото, което са научили от етикета.

До предходната година всички гледаха Кейт, всяка нейна стъпка, всеки неин жест, облеклото й, само че тя към този момент има своята почтена наследница. Принцеса Шарлот се трансформира в безспорна фаворитка, както с дълбокия реверанс към кралицата, който изимитира от майка си, по този начин и с по детски смешните си мимики.

Въпреки че е единствено на четири, Шарлот наподобява и се държи като че ли доста добре схваща, че всички тези хора са се събрали, с цел да видят нея и фамилията й, а от нея се чака да се държи на равнище. Тя даже приемаше поздравления и дарове от тълпата - нещо, което до неотдавна правеше единствено Кейт.

Въпреки че има по-голям брат, към този момент няма подозрение, че Шарлот е тази, която управлява парада. За разлика от Джордж, който е по-притеснителен и свенлив, принцесата излъчва неприсъща на толкоз малко момиче убеденост, написа Daily Mail. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР