По традиция едно конзолно поколение продължава около пет години, макар

...
По традиция едно конзолно поколение продължава около пет години, макар
Коментари Харесай

Прототипни PS5 конзоли вече са в ръцете на разработчици

По традиция едно конзолно потомство продължава към пет години , въпреки че именитото седмо потомство на PS3/Xbox 360 разруши тази идея на пух и прахуляк. От излизането на техните наследници обаче към този момент изминаха четири години и половина, което неизбежно ни кара да мислим в посока деветото потомство.

И в случай че може да се има вяра на нов слух, прототипни PS5 конзоли към този момент са били разпратени на някои студия от най-важните thrid-party сътрудници на Sony .

Информацията е на Twitter потребителя Маркъс Селърс, който преди време акуратно предсказа точната премиерна дата на Switch .

Разбира се, слух като този би трябвало да се одобри с голяма доза нерешителност и подозрение. В момента PS4 се продава извънредно добре и Sony не би трябвало да избързва с неговия правоприемник. Ако съществуват, така наречен devkits на PS5 би следвало да са много разнообразни от приключения тип на системата, тъй че можем да приказваме за премиера най-рано през есента на 2019 година или тази на 2020 година Целта евентуално ще бъде подпора с действителен 4К потенциал и процесор, направен по 7nm развой – освен това на цена не повече от 400 $

Със сигурност поддръжката на PS4 като игри няма да спре в скоро време, само че е реалност, че настоящето потомство като че ли измина необикновено бързо. Както нормално, като геймър, на мен ми се желае да видя повече PS4/Xbox One игри да наподобяват най-малко малко като The Order 1886, Uncharted 4 и Horizon: Zero Dawn, в сравнение с да се бърза към последващо потомство, само че геймингът е бизнес и в случай че даден артикул е достигнал пиковия си миг, обикновено е да се мисли за негов правоприемник.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР