По традиция денят трябваше да бъде тържествен, с много красиви

...
По традиция денят трябваше да бъде тържествен, с много красиви
Коментари Харесай

Социалистите в СОС: Честит празник, софиянци! Бъдете здрави, силни и целеустремени

По традиция денят трябваше да бъде церемониален, с доста красиви и вълнуващи събития за жителите и гостите на града ни. Така, както прилича за празник на столицата. Така, както София и софиянци заслужават. Това се споделя в послание на общинските съветници от „ Българска социалистическа партия за България " по случай Деня на София. Тази година Столична община не провежда публично честване на празника, както и СОС няма да организира нормалната тържествена сесия.

По този мотив в обръщението се споделя, че Столичният общински съвет поздравява съгражданите си отдалечено, макар че градът ни от дълго време се върна към нормалния си темп на живот. „ 2020-та година е друга - върлува пандемия, царува политическа неустановеност и нараства естествената човешка паника. Времето е такова ", пишат съветниците от Българска социалистическа партия.

„ Но хилядолетна София ще преживее и това. Градът, владян от цезари, василевси, канове, султани и царе, оставили следи, непокътнати и до през днешния ден, ще пребъде. Столичани, които предават любовта си към него от потомство на потомство, ще продължат да живеят и работят с вярата и вярата за по-добър утринен ден, в очакване на мъдрост в ръководството му ", акцентират социалистите.

Според тях тези, които са определени за това, са длъжни да оправдаят доверието на съгражданите си. Да бъдат покрай хората и в делник, и в празник, а не да се дистанцират от тях. „ Това е дълг и отговорност ", безапелационни са общинските съветници от левицата.

Честит празник, софиянци! Бъдете здрави, мощни и целеустремени! С тези пожелания към жителите на София приключва обръщението на групата на „ Българска социалистическа партия за България " в СОС.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР