По този начин това ви дава кратка възможност за отдих,

...
По този начин това ви дава кратка възможност за отдих,
Коментари Харесай

Изумителен Трик - Пробвайте, Работи! Имате Остра Болка - Веднага Направете Това С Пръстите И Облекчава За Момент!

По този метод това ви дава къса опция за отдих, ако претърпите физическа травма.В основата на това схващане е класическият опит, при който показалецът и безименният пръст се слагат на източник на топлота от 40 С, до момента в който междинният пръст се допира до леден източник от 20 С. Ако човек допре единствено горещия или студения източник, той надлежно ще усеща единствено топло и студено. Ако обаче ги допре дружно, това основава чувство за изгаряне.

" Илюзията работи, защото горещото чувство във външните два пръста блокира интензивността в подкожните рецептори, която дава отговор за разбиране на студеното ", изяснява Хана Девлин от университета " Кийли " във Англия.

Така на процедура едновременното чувство за топло и студено основава заблуда, тъй като мозъкът се пробва да съвмести тройното другарство сред нервните окончания, които изпращат по едно и също време сигнали за топло, студено и болежка.

По-нататък учените съумели да покажат, че е допустимо да манипулират чувството за болежка единствено като разменят позициите на засегнатите пръсти. Когато участниците в опита кръстосали междинен пръст върху показалец, чувството за изгаряща болежка било облекчено.

" Подобни взаимоотношения способстват за големите вариации в чувството за болежка ", споделя Патрик Хагард, който също взе участие в изследването.

" Нашето проучване разисква опцията за това по какъв начин болката може да се манипулира, като се ползва спомагателна стимулация, както и когато една част на тялото се движи по отношение на останалите ".

По този метод хора с хронични болки се научават да употребяват елементарни способи, като вярно позициониране, с цел да притъпят чувството за болежка.

" Предни проучвания демонстрираха, че ругаенето при пострадване освен е гласов израз на мъката, само че и метод да се понижи болката. Нашето изследване демонстрира, че сходни резултати могат да се реализиран и с деликатни жестове и позиции ", обобщават учените./obekti.bg
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР