По този начин от АИКБ целят да повишат обществената нетърпимост

...
По този начин от АИКБ целят да повишат обществената нетърпимост
Коментари Харесай

Треперете, Тарикати! Бойко Борисов Започна Нещо Огромно! Току Що Прочетоха Страшната Присъда

По този метод от АИКБ целят да покачат публичната непоносимост към неофициалната стопанска система, да поощрят предприемането на дейни дейности в тази посока и да разпространяват градивната роля на бизнеса в обществото за възстановяване на социално-икономическата среда.

Още на влизане в залата министър председателят Бойко Борисов се поинтересува: " Изсветлява ли стопанската система? ". Милена Ангелова от АИКБ, която го посрещна му отговори: " Все повече ".

Васил Велев приветства гостите. Колкото по-светла е стопанската система, толкоз повече доходи има в бюджета, по думите му. Изсветляване на стопанската система е приоритет за АИКБ. Сивата стопанска система е отстъпила до 25%, похвали Велев.

Когато има непоклатимост, имаме и по-бързо изсветляване на стопанската система, изясни той. Сивата стопанска система е по-малка, в сравнение с е чувството за нея, разяснява още Васил Велев.

Напълно е евентуално 2020-2021 година, съгласно него, да стигнем приблизително европейските равнища на изсветляване на стопанската система. Министър-председателят Бойко Борисов връчи премията за персона или организация с принос в сферата. Призът отиде при Асоциация на организация на българските работодатели.

Премиерът Бойко Борисов поздрави всички номинирани. Много нелепости се изговарят, бе коментарът му. Той цитира братя Карамазови. Атакува служебното държавно управление, че за два месеца ръководство има 120 милиона лв. по-малко доходи.

Румъния не е поканена в Еврозоната, толкоз ни ги набиваха в очите, продължи той и даде обещание равнището на контрабандата да падне още. Борисов даде обещание сполучливи резултати, в случай че ГЕРБ е на власт. Полагаме големи старания и боят по контрабандата няма да го изпуснем, акцентира Борисов. Акция " Пречупване " се споделя, добави министър председателят.

Можем да се поздравим с триумф, разяснява пред медиите след формалната част Бойко Борисов, удовлетворен от резултатите по изсветляване на сивата стопанска система. Само за година тя е изсветляла с нови 10%, както демонстрират данните на АИКБ.

По време на мандатите на Българска социалистическа партия сивата стопанска система става голяма, щом пристигна наше държавно управление - изсветлява стопанската система, регистрира министър председателят. Това са повече пари за всички браншове, по думите му. Това е извънредно значимо, добави Бойко Борисов и отхвърли да разяснява странични тематики.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР