По този начин мислите се навързват една след друга като

...
По този начин мислите се навързват една след друга като
Коментари Харесай

Великият Дийпак Чопра Учи: Ето Го Безотказния Метод Да Сбъднем Всичките Си Желания Само За 17 Секунди!

По този метод мислите се навързват една след друга като верижка от трептения с сходна периодичност.

Нашите мисли са превод на вибрацията ни.
Нашите мисли посредством своите трептения сътворяват света към нас. Начина, по който живеем, нещата, които ни се случват, взаимоотношенията в живота ни са производни на нашите мисли и техен артикул.

Всички ние неведнъж сме изпадали в положение, в което още от сутринта се разсънваме с вдъхновяваща и прелестна мислъл или в трепетно очакване. И тогава, сякаш, всичко в този ден се подрежда като с магическа пръчица и ни се случват от хубави, по-хубави неща и всичко, се подрежда с особена лекост и тъкмо по метода по-който на нас ни харесва. Но има и моменти, в които нещата потеглят по тъкмо противоположния път. Сякаш се “въртим в омъгьосан кръг ” и даже, когато осъзнаваме че не харесваме мислите си не знаем по какъв начин да променим посоката. Ето решението:

…17 секунди…

17 секунди … в случай че задържите една приятна мисъл 17 секунди в мозъка си, друга мисъл със същата положителна периодичност ще се причисли към нея. След още 17 секунди, Закона за Привличането ще притегли към тях нова още по красива мисъл. Всъщност, належащо е “усилие ” единствено първите 17 секунди. Защото незабавно по-късно, Закона на Вселената се задейства и той стартира да прави останалото. С всеки 17 секунди става все по-лесно и все по-забавно. И най-дългият път стартира с първата крачка, само че постоянно не знаем коя е тя. Ето я първата крачкa, 17 секунди, започни от тях и виж по какъв начин ще се промени един твой ден. После още един. После още един. Не си постaвяй за цел да промениш живота си. Постави си за цел да промениш един собствен ден и започни с първите 17 секунди. И по този начин момент по момент ще откриеш, че си кадърен да твориш своята нова, харесвана от теб действителност.

Позабавлявайте се с това Огромно познание. Експериментирайте с него. Изследвайте го! Започнете още в този момент. Затворете очи. Отпуснете се. Усмихнете се. Изберете умишлено приятна за вас мисъл и я задръжте в мозъка си 17 секунди.

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР