По този начин Италия се класира за големия финал за

...
По този начин Италия се класира за големия финал за
Коментари Харесай

Италия разплака Турция насред Анкара и е на финал в Лигата на нациите


По този метод Италия се класира за огромния край за първи път в историята на Лигата на нациите. На финала " Скуадра адзура " ще спори за купата с олимпийският вицешампион Бразилия, който по-рано през днешния ден се наложи над международния отличник Сърбия с 3:1 гейма в първата полуфинална среща. За " Селесао " това ще бъде трети следващ край, като също ще се борят за първа купа от Лигата. Финалът е на следващия ден (17 юли) от 18,30 часа българско време.

Преди това от 15,00 часа ще бъде разногласието за бронзовите медали сред Турция и Сърбия. Туркините още веднъж могат да завоюват бронза, както го направиха предходната година, до момента в който за сръбската " репрезентация " това ще бъде първо отличие от Лигата.

Страхотен мач за Италия изигра звездата Паола Егону, която бе над всички и заби страхотните 26 точки (3 блока, 1 ас и 49% успеваемост в атака) за успеха.

За Турция Ебрар Каракурт (2 аса и 41% успеваемост в атака) и Еда Ердем (1 блок и 67% успеваемост в атака) завършиха с 14 и 11 точки.

Снимки: FIVB.COM
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР