По това време на годината у нас се надига неукротимото

...
По това време на годината у нас се надига неукротимото
Коментари Харесай

Екипът на Edna разказва: „театърът на сетивата“ и едно необикновено градско преживяване

По това време на годината у нас се надига неукротимото юнско предпочитание да помечтаем, да търсим нови хоризонти, да преоткриваме света към нас и самите себе си. Във всяка наша публикация ви провокираме да бъдете смели, въодушевени, въодушевени, да грабите с цялостни шепи цялото обаяние на днешния ден и на наближаващото лято, а за нас е значимо да даваме и персонален образец.

С такива мисли и усеща прегърнахме опцията да вземем присъединяване в първия епизод на „ Градски утопии - мрежа от вълшебни прекарвания “ . С една дума, това е серия от невероятни, поетични, сюрреалистични, интерактивни епизоди, въодушевени от методите на сетивния театър-лабиринт и практиката „ сетивните градски пътувания “.

„ Театър на сетивата София “ ни даде обещание да събере най-ценното от всичко намерено до момента, да го надгради до мащаба на целия град и да ни придвижи в една паралелна действителност. И не ни разочарова!

Преминахме през тайнствен низ от непредвидени сюрреалистични прекарвания. Събудихме сетивата си. Избърсахме от прахта позабравени съкровени мемоари. И изцяло загубихме визия за време, пространство и граница сред сън и реалност. След края на всичко това не повярвахме на очите и на часовниците си, само че бяхме сигурни в едно - по-късно духовно пътешестване в никакъв случай няма да погледнем още веднъж града ни по същия метод.

Ако и вие копнеете да преживеете нещо вълнуващо и непредсказуемо, в случай че сте подготвени да се превърнете в колекционер на прекарвания, свързани от общ, нелинеарен разказ, очертаващ контурите на един магичен и лиричен свят, втъкан в самата тъкан на заобикалящата ни действителност, още не е късно да заявите присъединяване си във втория епизод на серията „ Градски утопии “.

Билети се закупуват ПРЕДВАРИТЕЛНО през уеб страницата . Местата са лимитирани!

През спектакъла се минава на дребни групи по 6 души в следните времеви слотове: 18:30, 19:00, 19:30 и 20:00 ч.

Продължителност: 90 мин.

ЦЕНА на билета: 60 лева

КЪДЕ: секрети местоположения, а мястото на срещата ще бъде изпратено по имейл единствено на записалите се за присъединяване

КОГА: 16 и 17 юни

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР