По това време на годината горските пожари и стачките обикновено

...
По това време на годината горските пожари и стачките обикновено
Коментари Харесай

Предупреждават туристите в Гърция за комари и западнонилска треска

По това време на годината горските пожари и стачките нормално преобладават в мозъците на туристите в Гърция. Но до момента в който страната се приготвя за летния сезон, управляващите също предизвестяват: Пазете се от комари, написа „ Гардиън “, представен от списвания в южната ни съседка в. " Български вести "

Седмица откакто Министерството на външните работи включи насекомите в листата с евентуални закани за туристите в балканската страна, здравните управляващи приканиха почиващите да вземат защитни ограничения против вируса западнонилска тресчица. През предходната година бяха регистрирани невиждани равнища на разпространяване на вируса в страната.

Има задоволително случаи, с цел да сте наясно, че това в този момент е здравен проблем, разяснява Данай Перваниду, началник на отдела за векторни болести към националната организация за публично здраве (Keelpno).

Перваниду означи, че вирусът е достигнал до Гърция посредством мигриращи птици.

Ние предлагаме всеки персонално да предприеме ограничения за отбрана като носене на облекла с дълги ръкави, отбягване тук-там със застояла вода, да се употребяват мрежи против комари и препарати срещу инсекти, посъветва гръцкият здравен представител.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР