По това време, докторите от интензивното отделение на болницата Сан

...
По това време, докторите от интензивното отделение на болницата Сан
Коментари Харесай

Всичко е наред. В Италия: триаж и лъжи за болните от коронавируса пациенти

По това време, докторите от интензивното поделение на болничното заведение " Сан Донато " (San Donato) звънят на роднините, с цел да ги осведомят за положението на 25-те заболели от ковид в тяхното поделение, които са в сериозно положение, упоени и с сложени тръби в гърлата, с цел да могат да дишат. Обедните часове преди са били време за рандеву в тази миланска болница. Но в този момент, когато страната се бори с епидемията от ковид, която към този момент лиши живота на над 3000 души, гости не са позволени. И никой в Италия към този момент не напуща дома си.

Когато докторите се обаждат, те се стараят да не дават напразни очаквания. Те знаят, че всеки един от двама пациенти, изумени от тази болест, които са под интензивни грижи евентуално ще почине.

Докато епидемията от Covid-19 се популяризира и болестта прогресира, потребността от кревати непрекъснато нараства, изключително поради дихателните проблеми, до които заболяването може да докара. Всеки път, когато се освободи легло, двама анестезиолози се съветват със специалист-реаниматор и интернист, с цел да решат кой идващ пациент да заеме леглото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР