По такава следа са работили специалните служби – твърди източник

...
По такава следа са работили специалните служби – твърди източник
Коментари Харесай

Наглите Търкат Нара, Но Истинските Мозъци На Схемата За Отвличания Щракат С Пръсти На Яхтите! Най-Накрая Лъсна! Мозъците Са Самите

По такава диря са работили специфичните служби – твърди източник на изданието.

Това е била и една от главните аргументи през 2012 година мафиотите да бъдат упрекнати, че посредством комплицирана система от офшорни компании са изпирали милиони и крили налози. Обвиненията против Пламен Галев и Ангел Христов бяха повдигнати задочно, той като досега са в неопределеност. Според прокуратурата общата изпрана сума е била 35 млн. лв.. Това са пари, добити от рекет и наркотрафик, а за 1,8 млн. лв. от тях има съществени съмнения, че са от отвличания.

Независимо, че похитителите бяха хванати в края на 2009 година и наказани, полицията и прокуратурата не съумяха да намерят и до ден сегашен парите от откупите. В правосъдната зала стана ясно, че бандата на „ Наглите “ е прибрала близо 6 млн. лв. от близки и другари на жертвите от март 2007 година До октомври 2009 година Това сочиха специалисти по делото. Но и на финала на процеса към момента никой не знаеше къде са тези милиони.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР