По света има много вманиачени по iPhone хора, които биха

...
По света има много вманиачени по iPhone хора, които биха
Коментари Харесай

5 откачени неща, които са правили феновете на iPhone

По света има доста вманиачени по iPhone хора, които биха създали всичко, с цел да имат последните модели на марката. Ето 5 откачени неща, които са правили почитателите на iPhone:

Да си смениш името

Украинецът Александър Турин толкоз харесвал iPhone, че решил да смени името си на Айфон. Той се прекръстил на Айфон Турин. И всичко това направил единствено, с цел да се снабди с последния модел на iPhone.

Местен магазин оповестил, че в случай че някой си смени името на Айфон, ще получи чисто нов телефон гратис от магазина. Александър решил да се възползва от необикновената промоция.

Да отидеш на другия завършек на света

Двойка американци решили да пътуват до Австралия, с цел да си купят най-новия модел iPhone. Затова те пропътувала 12 000 километра.

Друг мъж от Тайланд също пътувал до Австралия и стоял на опашката под дъжда в продължение на 18 часа, с цел да се снабди с iPhone.-->
 айфон Thinkstockphotos
Да наемеш някого да чака вместо теб

Феновете на iPhone са доста изобретателни. При излизане на нов модел на марката постоянно има дълги опашки от чакащи хора. Затова някои са измислили остроумен метод да не чакат, а наемат други да го вършат вместо тях. Разбира се, това се заплаща.

Да продадеш семенна течност

Банките със сперма в Китай през 2015 година пуснали реклама, че всеки мъж, който подари семенна течност, ще получи задоволително пари, с цел да си купи iPhone.

Да източиш езеро

Германски възпитаник си изпуснал айфона в локалното езеро и бил сломен. Момчето се пробвало да наеме водолазен костюм, само че му било отказано. В отчаянието си то отишло през нощта до езерото и с помпи за вода се пробвало да го източи. Не съумяло да източи езерото, само че наводнило близкия паркинг и било задържано.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР