По-строгите мерки против разпространението на COVID-19 паднаха в България. Поне

...
По-строгите мерки против разпространението на COVID-19 паднаха в България. Поне
Коментари Харесай

Как БГ звездите прекараха първите дни без строги ограничения за пътуване?

По-строгите ограничения срещу разпространяването на COVID-19 паднаха в България. Поне на този стадий нещата наподобяват по този начин. Остава обаче наложителното носене на маски, когато сте на закрити публични места – да вземем за пример в магазините за хранителни артикули, когато отивате да си платите на място сметките, в градския превоз в това число, където даже ще ви глобяват, в случай че не носите маската си.

Спазвайте ограниченията, които са наложени сега, с цел да избегнете непотребни главоболия. Добрата вест е, че към този момент може да пътуваме още веднъж из страната.

Със сигурност сте забелязали, че доста от приятелите ви към този момент споделят фотоси и видеа от първите си разходки измежду природата. Не сме сюрпризирани, с това чудно време всеки желае да подиша чист въздух. Същото направиха някои от най-известните родни звезди. Вижте ги в канала във vbox7:

Една от звездите, която показа по какъв начин прекарва първия ден с по-голяма независимост, е поп-фолк певицата Анелия , която сподели в Инстаграм чудесни фотоси.
                 
on May 9, 2020 at 8:34am PDT

Вижда се, че певицата е на доста красиво място в природата, просторна зелена ливада, коне.

Анелия показа и фотография на красивата си щерка Ивон. 

От фотографията излиза наяве, че тя е била на приятна разходка наоколо до град Елин Пелин – хубав парк с езеро, беседки и чудесни гледки.
                 
on May 9, 2020 at 1:06pm PDT

Друга известна певица показа в Инстаграм своето първо бягство от града.

Фолк певицата Гергана к ачи в Инстаграм очарователни фотоси от разходката си измежду природата, а ние може да кажем, че фрагментите са впечатляващи.
               

A post shared by (@gergana_official) on May 9, 2020 at 12:02pm PDT

Обичаната водеща на " На кафе " Гала се отдаде също на уикенд разходки. Това стана ясно от фотографията на нейната половинка Стефан, която той е качил в своя Инстаграм профил.

Към фотографията Стефан е споделил:

" Мери кристмас! Малко разходка, малко театралничене, малко битка... и съботата отминА ".
               

A post shared by (@st.resurgam) on May 9, 2020 at 10:52am PDT

Друга родна звезда от кино и театралните среди също сподели по какъв начин е прекарал първите по-свободни дни. Актьоръ т Тончо Токмакчиев се порадва на слънчевите лъчи отвън София. Той е избрал да прекара известно време в красивия Велинград.

На друга фотография от същото място, Тончо е в компанията на Кирил Ефремов . Към нея той е споделил:

" Тази фотография ме връща съвсем 35 години обратно. В този басейн сме играли до премаляване като младежи... ", написа Тончо и добавя, че тогава не е било хотел, а почивна станция на Централен комитет на Българска комунистическа партия. 

" Затова велинградчани още назовават хотела " ЦеКа-то ". Естественно, не беше наличен за простосмъртните, само че ние прескачахме оградата или влизахме през дребна малка врата откъм хората! Много крепко беше... ", спомня си още артистът.
                 
on May 10, 2020 at 8:24am PDT

Марта Вачкова пък показа красиви фотоси от своята обиколка из улиците на остаряла София. Красиви, пролетни фрагменти, които несъмнено се харесаха на почитателите на актрисата.
                 
on May 10, 2020 at 2:52am PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР