По-строги мерки“ във връзка с отношението към престъпността на хората,

...
По-строги мерки“ във връзка с отношението към престъпността на хората,
Коментари Харесай

Нови имиграционни правила иска Великобритания

" По-строги ограничения “ по отношение на отношението към престъпността на хората, влизащи във Англия

Незабавно преустановяване свободата на придвижване за хора от Европейския съюз след Брекзит на 31 октомври желае Англия.

" Свободата на придвижване, както е сега, ще завърши на 31 октомври, когато Англия напусне Европейски Съюз ". Това съобщи говорителка на „ Даунинг стрийт “ 10, представена от БГНЕС и Нова телевизия. Тя добави, че държавното управление възнамерява " по-строги правила “ по отношение на отношението към престъпността на хората, влизащи във Англия.

" В момента се създават детайлностите за други промени след 31 октомври - за нова имиграционна система ", съобщи говорителката.

Промяната идва на фона на възходящите опасения, че Англия ще напусне 28-членния блок без договорка след два месеца и половина.

3,6 милиона жители на Европейски Съюз, които към този момент са във Англия, би трябвало да аплайват за " непрекъснат открит статут " по скица на вътрешно министерство, почнала от предшественика на Джонсън Тереза Мей. Засега обаче единствено към един милион са се сдобили с подобен статут.

През януари държавното управление на Мей съобщи, че ще приключи свободното придвижване " допустимо най-скоро " след Brexit без договорка, само че ще продължи да разрешава пристиганията от Европейски Съюз " единствено за временен интервал ".

Новият английски министър председател Борис Джонсън съобщи, че избира основана на опита имиграционна система след Brexit, само че занапред от „ Даунинг Стрийт “ ще разкриват цялостните детайлности.

Критиците, представляващи жителите на Европейски Съюз, настояват, че той се пробва да избегне парламентарния надзор на променената си позиция към новите идващи след Brexit и се притесняват, че тези, които към този момент са във Англия, могат да попаднат под действието на новите правила по простъпка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР