По спортен анцуг и в отлично настроение дойде на родна

...
По спортен анцуг и в отлично настроение дойде на родна
Коментари Харесай

Найджъл Кенеди кацна по анцуг

По състезателен спортен екип и в чудесно въодушевление пристигна на родна земя виртуозният  Найджъл Кенеди, видя HotArena.

Музикантът мина през София късно нощес с кола, дружно с мениждъра си, в положително въодушевление и с необятна усмивка. И не пропусна да поздрави почитателите си със фотография, която разгласява в обществените мрежи. Екстравагантният актьор отхвърли самолетен билет. Днес се чака да дойдат и музикантите му Бойл Дъг - китара, Питър Адамс - чело, Пьотр Кулаковски - ударни, и Ролф Бусалб - китара, написа Телеграф.

В концерта " Една вечер с Найджъл Кенеди " ще звучат творби от най-новия му албум с композиции на Гершуин, селекция от пиеси от обичания му Йохан Себастиан Бах, авторската музика от " Магьосникът от Лублин " и едни от най-ярките и добре познати на публиката творби от всичките му албуми до момента. Кенеди ще свири за трети път в Града под тепетата. Последното му посещение на сцената на Античния спектакъл бе преди три години, когато дружно с композитора Георги Андреев (и гъдулката му) направиха самобитно надсвирване.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР