По споразумения с Районна прокуратура – Козлодуй са наложени ефективни

...
По споразумения с Районна прокуратура – Козлодуй са наложени ефективни
Коментари Харесай

Тикат зад решетките двама за шофиране без книжка

По съглашения с Районна прокуратура – Козлодуй са наложени ефикасни санкции на подсъдими, упрекнати за осъществени от тях закононарушения по превоза.
На 04.11.2017 година, в с. Бутан, подсъдимият Р.А. управлявал лек автомобил „ Мазда “ в едногодишния период от наказването му по административен ред за шофиране без брошура. На подсъдимия е наложено наказване от четири месеца „ отнемане от независимост “ при първичен „ непоколебим “ режим на изтърпяване.
Подсъдимият К.П. се е признал за отговорен за осъществено от него на 31.05.2017 година същото закононарушение в Козлодуй. До кръстовището на ул. „ Симеон Русков “ и ул. „ Освободител “, против постройката на Районното ръководство, той карал специфичен автомобил „ Крайслер Гранд Вояжер “ без съответното удостоверение за ръководство на МПС. Срещу него имало влезнало в законна мощ на наказателно разпореждане на началника на ОД на МВР-Враца за административно нарушаване от 11.02.2016 година
С определение на съда на К.П. е наложено три месеца „ отнемане от независимост “ при „ непоколебим “ режим на изтърпяване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР