По споразумения между Районна прокуратура – Петрич и защитата на

...
По споразумения между Районна прокуратура – Петрич и защитата на
Коментари Харесай

Управител на магазин със споразумения с прокуратурата за съставени неистински договори

По съглашения сред Районна прокуратура – Петрич и отбраната на подсъдимата Й.Г. й са наложени санкции от по една година „ отнемане от независимост “, изтърпяването на които се отсрочва за период от три години, за осъществени от нея закононарушения по член 310, алинея 1, прочие 1, вр. член 309, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Подсъдимата Г. била шеф на магазин в гр. Петрич. На 29.02.2012 година, в това длъжностно качество в кръга на службата си, тя съставила контракт за мобилни услуги, на който придала тип, че е подписан от консуматор Б.Д. от гр. Сандански. На същия ден тя използвала този неистинен документ пред „ Космо България Мобайл “ ЕАД, посредством въвеждане на данните и активиране в електронна система Е-РОС на мобилния оператор, с цел да потвърди съществуването на правно отношение сред страните по него.

Впоследствие, в интервалите от 08.01.2014 година до 05.06.2014 година и от 09.06.2014 година до 26.06.2014 година, действайки по подобен метод, подсъдимата съставила други неистинен документи – контракти за мобилни услуги, спомагателни съглашения по стратегия за мобилни/фиксирани услуги, контракти за лизинг, в които като консуматори попадали лица от гр. Сандански, гр. Петрич и с. Рупите.

Деянията на подсъдимата Г. са били разследвани в две обособени наказателни производства, като и по двете тя се е признала за отговорна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР