По споразумение между Окръжна прокуратура – Благоевград и защитата на

...
По споразумение между Окръжна прокуратура – Благоевград и защитата на
Коментари Харесай

Три години затвор за производител на амфетамини

По съглашение сред Окръжна прокуратура – Благоевград и отбраната на подсъдимия Владимир Краузе е наложено дейно наказване за произвеждане и държане на амфетамини.

Подсъдимият Краузе държал и произвеждал в апартамент в гр. Банско, в гаражно помещение и лек автомобил „ Мeрцедес GL 450 “, без съответно позволение – амфетамини.

Общото нето тегло на откритата дрога, във тип на прахообразно вещество и таблетки, възлиза на 4229,75 грама, с друго процентно наличие на интензивно настоящ съставен елемент.

В нарушаване на Закона за наркотичните субстанции и прекурсорите, Краузе държал химични съединения – фенил 2-нитропен, за приемане на амфетаминбаза. Течностите били разпределени в бидони – четири със наличие на бензалдехид и седем – с нитроетан.

Стойността на всички наркотични субстанции е в изключително огромни размери – 126 892,50 лв., а на материалите за тяхното произвеждане – 17 131,40 лв..

Освен това в лек автомобил подсъдимият Краузе нелегално държал късоцевно огнестрелно оръжие марка „ Астра “ и муниции – осем бойни патрона.

За осъществените от него закононарушения подсъдимият Владимир Краузе ще изтърпи наказване от три години „ отнемане от независимост “ и ще заплати санкция в размер на 10 000 лв..

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР