По-специално е по-добре никога да не изхвърляте някои предмети, за

...
По-специално е по-добре никога да не изхвърляте някои предмети, за
Коментари Харесай

7 домакински продукта, които не трябва да изхвърляте никога

По-специално е по-добре в никакъв случай да не изхвърляте някои предмети, с цел да не предизвикате злополучие.

1. Хляб и сол. Скъпи посетители бяха посрещнати с самун и сол. Тези артикули съставляват задоволеност и разцвет, фамилно благоденствие и фамилно благополучие. Нашите предшественици са вярвали, че е допустимо да подтикнем гнева на висшите сили, в случай че сме небрежни към хляба и солта. Затова се предлага остатъците от хляба да се дават на птици или животни. Солта може да се разпръсне по земята.

2. Стар портфейл или чанта. Изхвърлянето на портфейла или чантата е неприятна прокоба. Смята се, че дружно с тези предмети можете да изхвърлите парите, шанса и обществения си статус. В предишното портфейлът или чантата се изхвърляха по специфичен метод - или заровени под младо дърво, или изгорени. Това оказа помощ освен да се избегнат вероятни финансови проблеми, само че и да изплаши бедността.

3. Семейни фотоалбуми. Снимките носят отпечатъка от силата на хората и резервират загатна за избран миг от живота им. Можете да се отървете единствено от тези фотоси, които нямат нищо общо с вас. Ако фотографията демонстрира вашите родственици, другари, приятели, тогава си коства да ги запазите за спомен. Дори и да не поддържате връзка с тези хора, е доста рисково да прекъснете връзката по този метод. Това постоянно приключва с неприятни последствия - болест, зло око, черна линия. Ако би трябвало да се отървете от фотография, по-добре е да я изгорите и да развиете пепелта.

4. Бебешки неща. Много се внимаваха с детските неща. Считаше се за недопустимо да ги хвърляме на бунище, да ги слагаме за парцали. Има вярване, че в случай че употребявате детски облекла за мръсна работа, можете да обречете детето на трагичен живот. Обикновено парцалени играчки, облекла за кукли се изработваха от такива неща или се раздаваха на тези, които имат дребни деца.

5. Сватбена рокля (костюм). Семейният живот е огромна отговорност. Младоженците мечтаят за дълъг и благополучен брак и с цел да е по този начин, сватбените рокли би трябвало да бъдат предпазени и да не се дават на никого.

6. Църковни атрибути. Молитвените икони, нагръдните кръстове, молитвениците и Библиите са мощни персонални амулети, предопределени да защищават от злото, заради което при никакви условия свещените неща не би трябвало да се изхвърлят. Ако се наложи да се сбогувате с тях, заведете ги в храма.

7. Часовник. Часовниците са пазителите на времето и е известно, че е рисково да си губите времето. Този вълшебен предмет поема всичко положително и неприятно, пази история и мемоари. Изхвърлянето на работното време рискува да провокира неприятности.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР