По случая в Ботевград имаше достатъчно оперативен контрол. Убеден съм,

...
По случая в Ботевград имаше достатъчно оперативен контрол. Убеден съм,
Коментари Харесай

Цветанов: Убеден съм, че адресът на Пелов е бил в полезрението на МВР

„ По случая в Ботевград имаше задоволително действен надзор. Убеден съм, че адресът на Пелов е бил в общото полезрение на Министерство на вътрешните работи, само че просто не е бил тестван досега ”.

Това сподели пред публицисти в Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов за убийството на избягалия от Централния софийски затвор Владимир Пелов в Ботевград, заяви Агенция „ Фокус “.

„ Подкрепяме напъните на Министерство на вътрешните работи, с цел да реагират на всеки постъпил сигнал. След бягството всички от Министерство на вътрешните работи бяха наясно, че ще упражни всякаква допустима мощ, ще употребява и оръжие, единствено и единствено да избяга от чиновниците “, разяснява Цветанов.

„ С този тежък случай виждаме, че Пелов е бил на територията на Ботевград. Текат процесуално-следствени дейности по тази причина не бихме могли да имаме информация, която да разясняваме “, изясни той.

„ За пропуски можехме да кажем, в случай че не бяха подхванати никакви дейности. Имало е доста сигнали и информация, които са оценени и са предприемани дейности. Предполагам, че са употребявани и СРС ”, на мнение е Цветанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР