По случай рождения ден на Християн Гущеров, той и неговата

...
По случай рождения ден на Християн Гущеров, той и неговата
Коментари Харесай

Светлана към Гущеров: Християн - моята душа, моята първа мисъл

По случай рождения ден на Християн Гущеров, той и неговата брачна половинка Светлана отпътуваха на сантиментално странствуване във Венеция.

Плеймейтката не стопира да качва фрагменти от красивата дестинация, а през вчерашния ден се изясни в обич на своята половинка.

“Днес Той - Христиан, моят Христиан, моята душа, сърце, първа мисъл и безгранична обич става на 34! Бъди ми жив и здрав най-малко още 10 пъти по толкоз и знай, че ще бъдем дружно във всеки един идващ живот! Честит Рожден Ден, обич моя!” - написа тя в своя профил в Инстаграм.

Поздравления по случай празника си Гущеров получи и от Преслава и Азис, които разгласиха своите пожелания под поста.

Наскоро известната двойка означи годишнината от своята женитба. По този мотив русокоската показа в Instagram: „ Като дребна се питах какво е щастието - по какъв начин наподобява, какъв брой е огромно... Чаках 29 години, с цел да науча всички отговори. Щастието си ти и твоята обич Христиан Гущеров, щастието тупти в сърцата на три дребни ангела. Затова през днешния ден само БЛАГОДАРЯ - на теб, обич, че ме избра за своя спътница! На този ден преди 4 години изрекох най-правилното, най-важното и най-искреното „ Да! “ в живота си! Честита годишнина! “.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР