По случай предстоящите празнични дни, BILLA България ще предложи на

...
По случай предстоящите празнични дни, BILLA България ще предложи на
Коментари Харесай

BILLA България посреща празника с разнообразие и свежи продукти

По случай идните празнични дни, BILLA България ще предложи на своите клиенти многообразие от качествени и свежи артикули с роден генезис на налични цени.

Козунаци, яйца, агнешко месо и доста тематични за фамилната софра продукти ще изненадат потребителите на комерсиалната верига в интервала на светлите християнски празници.

Клиентите могат да разчитат на висококачествено агнешко месо в размер от близо 75 тона, с което да приготвят обичайното меню за празниците в календара.

Благодарение на устойчивите дългогодишни политики на веригата и одобрените партньорства с локални производители, ценителите на качествената българска храна ще открият 3.5 тона български яйца, свежи салати, както и близо 240 000 броя козунаци в обектите на BILLA в цялата страна.

Търговската верига приготвя още доста топли и ароматни оферти с отличен усет от BILLA Пекарна, с които да добави пакетираните артикули и обичайни печива.

BILLA предлага и специфична селекция от артикули за фамилната софра във великденския азбучник – „ Вкусен Великден “. Освен добре познатите български марки, клиентите имат опция да избират и от огромно многообразие от артикули от личните марки на компанията, измежду които са познатите и желани Clever, BILLA Premium, BILLA Bio.

Асортиментът се добавя и от многообразие от десерти, а измежду множеството отстъпки потребителите ще открият и деликатно подбрани артикули от личните марки на компанията – BILLA и BILLA Premium. Празничното меню включва още фермерски кашкавал, шоколадови бисквити и профитероли с несравним усет.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР