По случай откриването на 88-я обект на бензиностанции ЕКО, компанията дари

...
По случай откриването на 88-я обект на
бензиностанции ЕКО, компанията дари
Коментари Харесай

ЕКО България с нова бензиностанция и дарение в гр. Казанлък

По случай откриването на 88-я обект на бензиностанции ЕКО, компанията подари на детска градина „ Теменуга “ в Казанлък интерактивна площадка за образование по пътна сигурност

На 7 февруари на ул. Бачо Киро в гр. Казанлък беше публично открит 88-ят обект на бензиностанции ЕКО. Събитието беше почетено от редица публични посетители и представители на община Казанлък. Сред тях бяха кметът на града госпожа Галина Стоянова и изпълнителният шеф на ЕКО България господин Алексис Атанасопулос.

Откриването стартира с малко обръщение от господин Атанасопулос: „ Миналата година, на празненството по случай нашата 15 годишнина, обещахме да открием нови обекти и да влагаме още средства в разширяването на бизнеса ни в България. Както виждате, съблюдаваме обещанията си. За нас е огромно наслаждение, че към този момент можем да предложим на жителите на град Казанлък нашите премиум горива Diesel AVIO Double Filtered и EKO Racing 100. “

След рязането на лентата и скромна почерпка в духа на българските обичаи, всички публични посетители се насочиха към сградата на община Казанлък. Там беше инсталирана и дарена специална платформа за интерактивно образование по пътна сигурност, която да помогне на най-малките участници в придвижването. Дарението е част от дълготрайните усилия на ЕКО България да усъвършенства пътната безопасност в страната.

„ Един от нашите съществени цели е да инвестираме в бъдещето на новите поколения. През последните години влагаме от ден на ден старания в развитието на самодейностите ни за пътна безопасност и магистърските стратегии за български студенти, които ще учат в едни от най-елитните гръцки университети със стипендии от ЕКО България. “, показа във връзка с дарението изпълнителният директор на компанията господин Алексис Атанасопулос.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР