По случай Националния ден на оргазма, отбелязван на днешна дата

...
По случай Националния ден на оргазма, отбелязван на днешна дата
Коментари Харесай

Шумният секс се обуславя от културни различия

По случай Националния ден на оргазма , отбелязван на днешна дата в страни като Англия, Съединени американски щати и Австралия , в. " Дейли остарял " предлага няколко забавни обстоятелството за кулминационната точка в половия акт:

 

- Идеята за честването идва от Бразилия. Страната обаче отбелязва Националния ден на оргазма през август.
 
 ThinkStock/Getty Images

- Оргазмът - кулминационната точка в половия акт, не всеки път е изпълним за дамите. Едва 64% от тях доближават връхната точка при сексуален контакт , за разлика от 91% от мъжете. А световно изследване, направено от производители на секс играчки демонстрира, че 70% от британките доближават неведнъж до връхната точка в половия акт.

- Анкета, обхванала 2200 души от 21 страни, разкрива, че 11% от жителите на Англия получават най-малко един оргазъм на ден. Първенци по този индикатор са норвежците - 35% от тях настояват, че доближават полова кулминационна точка най-малко един път дневно. Най-ощетени във връзка с оргазмите са германците - 2,54% от споделят, че в никакъв случай не са изпитвали висшо полово удовлетворение.-->
 
 ThinkStock/Getty Images

- Средният брой на оргазмите в световен мащаб е два или три седмично. 30% от жителите на Бразилия доближават полова кулминационна точка единствено един път седмично.
 

- Най-интензивни оргазми изпитват жителите на Чили, Италия и Испания. Макар да са в челната тройка по брой на седмични оргазми, при австралийците връхната точка в секса е с най-нисък интензитет.
 

 
 ThinkStock/Getty Images

- Най-шумни в леглото в сюблимния миг са бразилците, следвани от норвежците. Най-сдържана е половата кулминационна точка на португалците, следвани от датчаните. В реалност сред озвучаването на оргазма и неговия интензитет няма никаква връзка. Шумният секс се обуславя от културни разлики.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР