По случай Международния олимпийски ден - 23 юни, група последователи

...
По случай Международния олимпийски ден - 23 юни, група последователи
Коментари Харесай

Олимпийският огън ще премине символично през Варна

По случай Международния олимпийски ден - 23 юни, група почитатели на олимпийското придвижване от ТУ-Варна, проведени от ст. учител Николай Янчев от катедра „ Физическо образование и спорт “ и Студентския съвет, ще проведат алегорично факелно шествие, научи Moreto.net. Олимпийският огън ще бъде пренесен по алеите на университския кампус и ще бъде предаден на ректора, проф. доктор. инж. Венцислав Вълчев.

Всеки, който желае да се включи в събитието, би трябвало да се яви на 23 юни, неделя в 9.30 часа пред залата за фитнес на ТУ-Варна със спортно облекло.

Идеята е по сходство на останалите олимпийски клубове в страната и идва след присъединяване на представители от университета - ст. прочие Николай Янчев и студентите Християн Витанов и Камелия Йорданова, в 37-та сесия за възпитаници и студенти и 7-та сесия за преподаватели на НОА на Българския олимпийски комитет, извършена от 6 - 9 юни в спортната база на НСА в Равда.

В началото на месец октомври ще бъде извършено друго събитие, проведено в един ден от всички олимпийски клубове в страната - по едно и също време изиграване на право хоро, а участниците ще бъдат подредени във формата на олимпийските кръгове. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР