По случай ежегодното си тематично събитие Camp Jeep, което ще се

...
По случай ежегодното си тематично
събитие Camp Jeep, което ще се
Коментари Харесай

Пикапът Jeep Gladiator идва в Европа в края на 2020 година

По случай годишното си тематично събитие Camp Jeep, което ще се организира в края на тази седмица в Италия, легендарната американска марка разгласи, че продажбите на напълно новия пикап Gladiator ще стартират в Европа в края на идната година.

От марката дефинират Gladiator като уникален автомобил за ежедневни завършения, който се отличава с съвременен, но изключително елементарно различим като Jeep дизайн. Товарното поделение на пикапа е с дължина от 152 сантиметра, идва с допълнителни куки за обезопасяване на товара, и може да бъде надградено с допълнителни разделители, покривала, два модела твърди надстройки и други аксесоари от Mopar, а предното стъкло на автомобила може да бъде сгънато напред.

За първи път в историята на Jeep неин модел ще бъде оборудван със специфична офроуд камера, която ще дава по-добра представа на лидера за протичащото се непосредствено пред автомобила

На територията на Европа, Jeep Gladiator ще се предлага в три равнища на оборудване- Sport, Overland и Rubicon, с трилитров, EcoDiesel, V6 дизелов двигател с 260 конски сили, а отвън нея с 3.6-литров, Pentastar V6 бензинов с 285 конски сили.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР