По случай Деня на спонтанните актове на доброта Български младежки

...
По случай Деня на спонтанните актове на доброта Български младежки
Коментари Харесай

Младежите от БМЧК раздадоха усмивки и прегръдки на площада

По случай Деня на спонтанните актове на добрина Български юношески Червен Кръст-Пазарджик осъществя за първа година на площада в регионалния град акция, която е една от многото сполучливи за младежите.

Иновативността на доброволците сподели на хората, че могат да бъдат по-добри и по-хуманни, написаха червенокръстците. Те раздаваха усмивки, обятия и хората съумяха да напишат на дребни облачета, какво съставлява положителното за тях и за техни актове на добрина.

Представители на БМЧК – Пазарджик посетиха детска градина “Слънчо ”, където подариха на дребните им другари, които целогодишно оказват помощ на организацията ръчно направени значки, усмивки и балони.

Момичетата и момчетата дадоха обещание, че ще бъдат скоро още веднъж пред театъра за следващата им самодейност.

Деня на спонтанните актове на добрина е интернационален празник, който се отбелязва на 17 февруари. Това е една от новите начинания на интернационалните благотворителни организации. Празникът има световно значение и се отбелязва, без значение от народност, етническа принадлежност или религиозни убеждения.

На този ден уредниците приканват да се опитаме да бъде благи с всички, и освен положителни, а безпределно положителни и безкористно благи.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР