По случай деня на независимостта, Българска Баскетболна Лига съвместно с

...
По случай деня на независимостта, Българска Баскетболна Лига съвместно с
Коментари Харесай

ББО организира силен турнир по случай 22 септември


По случай деня на независимостта, Българска Баскетболна Лига взаимно с община Перущица, провежда следващия мощен баскетболен шампионат!

Непосредствено преди началото на сезон 2019/2020 година, предстартовата тресчица е превзела всички тимове участници в най-голямата баскетболна лига в България -> Българска Баскетболна Лига

За следващ път многофункционалната спортна зала в град Перущица, приема следващия мощен баскетболен шампионат, който ще бъде същински празник.

На 21ви и 22ри септември 4 тима мъже и 4 тима за деца до 12 години ще си подреден едно същинско крушение и ще дефинират носителя на " Купата на Независимостта “!
Участници при мъжете са първенците за сезон 2018/2019 в район ЮГ – Хебър Пазарджик, първенецът в район ИЗТОК - Светкавица Търговище, Националният Шампион на Българска Баскетболна Лига за сезон 2018/2019 - Микс София и абсолютният новобранец, тимът на Макс спорт Пловдив.

Паралелно с този шампионат, заради дребния брой мачове на децата до 12 години проведени от БФБ, ще се проведат и срещи сред четири тима на подрастващи, поканени от кмета на града Ради Минчев. Отборите, които ще вземат участие в шампионата за момчета до 12 години са – Ънстопабъл Добрич, Хебър Пазарджик, Стамболийски и домакините от Перущица.

Както постоянно настроението ще бъде приповдигнато с музика, награди, купи, медали и доста първокласен баскетбол.

Организаторът на район ЮГ - Димитър Чанков, съобщи, че мащабите на организацията, им дава опция да импровизират и по тази причина триумфа ще пристигна с бързи темпове. „ Ние в Българска Баскетболна Лига работим на доста високо равнище и всеки се раздава на 100%, с цел да надграждаме непрекъснато постигнатото досега. През последната година с изключение на лигата, организирахме доста други шампионати за мъже, юноши, кадети и 3х3 стрийтболи, които минаха безупречно и на доста високо равнище! “ добави той.

Турнирът ще се състои благодарение на едни от най-големите другари на лигата - господин Ради Минчев, кмет на Община Перущица и господин Янислав Марков- президент на БК Хебър, които дават благо и драго да се играе баскетбол допустимо най-вече.

Жребият за шампионата отреди здрави борби, в които се чака да има доста страст и първокласен баскетбол като в първия полуфинал при мъжете се срещат финалистите от националните финали на Българска Баскетболна Лига за сезон 2018/2019 -> Хебър и Микс.
Ето и цялата стратегия за двата дни:
21.09.2019 година
Спортна зала " Перущица "
1/2 финали

12:30 часа БК ХЕБЪР Пазарджик U12 vs БК Стамболийски U12

14:30 часа БК " Unstoppable " -Младежки тим U12 vs БК Перущица U12

16:30 часа БК ХЕБЪР Пазарджик vs МИКС

18:30 часа БК " Светкавица - Търговище " vs Макс Спорт

--------------------------------------------------------

22.09.2019 година
Спортна зала " Перущица "
ФИНАЛИ

10:00 часа Мач за 3то място момчета U12

12:00 часа Финал момчета U12

14:00 часа Мач за 3то място мъже

16:00 часа Финал мъже

--------------------------------------------------------

Очакваме всички почитатели в залата, а тези, които не съумеят да участват ще могат да наблюдават всичко протичащо се, директно в канала на БаскетболТВ в YouTube

#БаскетболЗаВсички
#БаскетболНаВсякъдe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР