По случай 8-та си годишнина най-голямата лайфстайл верига у нас

...
По случай 8-та си годишнина най-голямата лайфстайл верига у нас
Коментари Харесай

Pulse fitness & Spa по-достъпен от всякога

По случай 8-та си годишнина най-голямата начин на живот верига у нас Pulse FitnessSpa дава опцията на всеки, който желае да промени живота си към по-добро, да го направи в този момент при неповторими условия. Единственaта верига, която освен оцеля по време на COVID-19 пандемията, само че и откри следващ обект – Pulse fitnessSpa Arena ( " Г. М. Димитров " 1), в този момент предлага промоционална акция, включваща 55% отстъпка за всички искащи да преминат към здравословен метод на живот на изключителната цена от 33 лева на месец за всяка закупена през седмицата на акцията карта за фитнес обезпечен целодневен достъп до всичките си обекти на територията на страната.

Лайфстайл веригата съумя да задържи челни позиции в желанията на хората, като им дава опция сами да задействат своите клубни карти, с цел да даде оптимален комфорт, даже и след прекосяването на рецесията. Следвайки тази линия, Pulse FitnessSpa продължава да се грижи за своите клиенти, като афишира най-хубавата цена за клубна карта в историята си досега. Това дава опция на всеки, който желае да промени метода си на живот, да се възползва от цялостен достъп до фитнес, спа, групови занимания, персонален треньор, външен басейн с плаж, безвъзмезден солариум и още доста други екстри, които веригата предлага.

В клубове има просторни зони за силови, кардио и функционални тренировки, оборудвани по финален вик на технологията, многочислени профилирани зали за разнородни групови занимания и най-големите в страната СПА термални зони с всички екстри. Всеки клубен член има опция да тренира и да се съветва когато и да е с дипломиран екип от опитни лични и групови треньори, нутриционисти и спа терапевти.
За последните 8 години Pulse FitnessSpa съумя да открие 11 настоящи обекта , получени неколкократни оценки за фитнес, спа център, начин на живот верига на годината, с което се трансформира в най- бързо разрастващата се верига фитнеси и уелнес клубове в България.
Станете част от начин на живот верига номер 1 в България. Само в този момент на цената от 33лв. на месец – сума, която нормално харчим с лекост в ежедневни покупки, само че в този момент действително има опцията да промени изцяло живота ни.
Промоционалните карти могат да бъдат закупени на място във всеки един от обектите на Pulse FitnessSpa в София или Пловдив, както и онлайн на уеб страницата на веригата mypulsefit.bg. Бройката е лимитирана.
Спортът е здраве. Подарете си един по-добър метод на живот.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР