По случай 8 март и женския празник предаването на ,,На

...
По случай 8 март и женския празник предаването на ,,На
Коментари Харесай

Можем да бъдем каквито си поискаме: 8 известни българки чупят 8 женски клишета

По случай 8 март и женския празник предаването на,,На кафе ” по NOVA събра 8 супер надарени и сполучливи дами - Карин Околие, Райна Караянева, Силвия Петкова, Жюстин Томс, Елеонора Иванова, Мая Пауновска, Милена Славова и Ромина Тасевска. Те разрушиха на пух и прахуляк 8 изтъркани клишета за дамите.  

Клише №1: Красивите дами са глупави 

Карин Околие: ,,Аз мисля, че дамите са преди всичко вътрешно красиви. И когато една жена е наясно със себе си, знае коя е, знае какво харесва, знае какво може, тя излъчва една харизма и една сила, която няма нищо общо с външните ѝ белези ” 
                             

Елеонора Иванова: ,,Мисля, че по-скоро някои хора избират да си мислят, че красивите дами са глупави, тъй като в действителност една красива, умна и осъзната жена е малко плашещо събитие ” 

Клише №2: Няма същинско другарство сред жени 

Райна Караянева: ,,Аз съм безусловно доказателство, че има същинско другарство сред дами. Но това се получава само и единствено, когато равнищата на тестостерон и в двете дами е по-високо от заложеното по принцип ” 
                             

Клише №3: Щом си майка с сполучлива кариера, значи не обръщаш задоволително внимание на децата си 

Силвия Петкова :,,Не мога да си показва, че би трябвало да предпочитам сред детето си и нещата, които обичам да върша. Аз имам вяра, че детето, когато се роди, трябва да стане част от нашия живот, а не ние да му ставаме плебеи ” 
                             

Клише №4: Остаряващите дами не са привлекателни 

Милена Славова: ,,Според мен всяка възраст има своята хубост. Стига да имаш вътрешното приспособяване душата да си се помири ” 
                             

Жюстин Томс: ,,Всяка възраст има своята хубост. Просто клишето, че би трябвало да си млад, че би трябвало да си хубав и че би трябвало непременно да изглеждаш по тъкмо избран шаблон, е доста досадно ” 

Клише №5 Ако една жена е облякла секси облекла, то е тъй като желае да си легне с някого. 

Ромина Тасевска: ,,Ако една жена желае да си легне с някого, не са и нужни секси облекла, изключително в случай че е Скорпион ” 
                             

Мая Пауновска: ,,Както обичам да споделям, като се направя на котка сигурно имам друго самочувствие, имам друго лъчение и в действителност го върша като комплимент към себе си ” 
                             

Карин Околие: ,,Ние сме дами, имаме такава мощ и можем да бъдем каквито си желаяме в другите моменти. И не трябва да се тормозим от себе си или от делата си. Разбира се, е значимо за какво го правиш, само че тъй като и да го правиш, това е тотално твоя работа и можеш да се обличаш както си пожелаеш ” 

Клише №6: Щом си у дома по майчинство, значи по през целия ден си клатиш краката 

Силвия Петкова: ,,Седемте месеца, в които изкарах без да работя, бяха много напрегнати, бях под ужасяващ стрес, не знаех какво да върша и не ми беше по никакъв начин елементарно и не съм си клатила нищо. ” 
                             

Жюстин Томс: ,,Майчинството е най-трудната работа на света и в случай че не я почитаме като такава, просто рискуваме идващите генерации да не са почтени ” 

Клише №7: Ако една жена е с по-възрастен мъж, тя е с него поради парите му 

Милена Славова: ,,Това може да е индивидът, който дава всичко за нея. И той ѝ дава благополучие по някакъв метод. Тя се е намерила настина благополучие. Така че дано да не съдим ” 

Клише №8: Жените, които са избрали да не раждат, не са пълноценни 

Ромина Тасевска: ,,По-добре да си откровен със себе си и да си кажеш, че не можеш, в сравнение с да се раждат деца и след това да се хвърлят на баби и дядовци ” 
                             

Карин Околие: ,,Ако си жена, непрекъснато раждаш хрумвания. Ти си създател. Ти продължаваш своето. Не е наложително това да бъде дете. Трябва доста да почитаме избора на хората. И да приемем, че това да си родител не е за всеки. И в никакъв случай не е било. ” 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР