По случай 8 март, деца от творческо обединение Дарования“ при

...
По случай 8 март, деца от творческо обединение Дарования“ при
Коментари Харесай

Деца от Котел с концерти, посветени на 8 март

По случай 8 март, деца от креативно обединяване „ Дарования “ при национално читалище „ Съгласие-Напредък “ и Общинска библиотека „ Петър Матеев “ и тези от кръжоците при Център за подготовка за личностно развиване – Котел, организираха две огромни мероприятия, отдадени на Международния ден на дамата – 8 март. Събитията се организираха в навечерието на женския празник и извършиха до краен лимит залите на библиотеката и на Младежкия дом в града.

Горди майки, щастливи бащи, усмихнати баби и десетки другари с доста страсти подкрепяха участниците, които се раздадоха на сцените в Котел на 6 и на 7 март.

И тази година децата от креативно обединяване „ Дарования “ не пропуснаха да поздравят всички дами от третата възраст в общината. На 6 март те подредиха в залата на библиотеката галерия на осмомартенски картички, които по-късно подариха на чиновниците в „ Дневен център за остарели хора “ и на Домашния обществен патронаж. Молбата на малчуганите по традиция беше картичките им и тази година да доближат до възрастните дами на връх 8 март.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР