По случай 74 години от рождението на проф. д-р Лъчезар

...
По случай 74 години от рождението на проф. д-р Лъчезар
Коментари Харесай

“Българи от старо време“ гостува в Панагюрище

По случай 74 години от рождението на проф. доктор Лъчезар Цоцорков в Панагюрище гостува Националният музикален спектакъл " Стефан Македонски " с една от най-популярните български оперети " Българи от остаряло време ". Внушителната
режисура на НМТ “Стефан Македонкси “ развълнува феновете в зала „ Арена Асарел “. Всички билети за оперетата бяха авансово изкупени от фондация „ Проф. доктор Лъчезар Цоцорков “ и подарени на панагюрската общност.

“Благодаря на страхотния състав на Музикалния спектакъл за незабравимия театър, с който ни подариха довечера ”, сподели в края на представлението ръководителят на Надзорния съвет на „ Асарел-Медет ”АД Димитър Цоцорков. „ Днес е рожденият ден на моя татко, проф.д-р Лъчезар Цоцорков, един огромен българин, който направи доста за България и за Панагюрище. Той ни завеща неговата ценностна система, която ни кара в сложни времена да мислим за общото, за България, за това, че когато сме всички дружно сме мощни. Да имаме огромното самочувствие, че сме българи, тъй като тук, в малко Панагюрище, в дребна България, той сподели, че могат да се вършат неща и планове на международно равнище. Ние българите не сме нито по-лоши, нито по-глупави от всички останали, и би трябвало да имаме повече самочувствие, тъй като можем да вършим нещата на международно равнище! ”, добави Димитър Цоцорков.

„ Благодарим за опцията да играем този прелестен театър за първи път на тази сцена. Огромна признателност на хората, които към момента ценят и подкрепят изкуството в България. В памет на проф. доктор Лъчезар Цоцорков. Специално за вас, господин Цоцорков. че продължавате традицията на вашия татко. Поклон пред вас! До нови срещи! ”, сподели след края на представлението Мариана Арсенова – шеф на Национален музикален спектакъл „ Стефан Македонски “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР