По случай 110-ата годишнина от обявяването на Независимостта на България,

...
По случай 110-ата годишнина от обявяването на Независимостта на България,
Коментари Харесай

Българската армия представя техника и въоръжение в 70 града в страната

По случай 110-ата годишнина от оповестяването на Независимостта на България, по предписание на министъра на защитата Красимир Каракачанов на 22 септември в 17 български града ще бъдат показани военна техника, мостри оръжие и екипировка. Това оповестиха от Министерството на защитата.

Инициативата е първа от поредицата изяви под наслов " Това сме ние ", с които МО цели да разпространява военната работа.

В София от 9.00 до 12.00 ч. пред парадния вход на МО всички посетители на празника ще могат да прегледат военна техника на Въоръжените сили - бронирана машина " Хамър ", бойни бронирани колесни машини " Командо ", " Гардиън " и " Пустинна котка ".

Интересуващите се от военната работа ще могат да получат информация за свободните места в армията, както и за изискванията за присъединяване в курсове за начална и специфична военна подготовка.

Гостите на самодейността ще могат да чуят и осъществяванията на Представителния духов оркестър на Сухопътните войски.-->

Денят на Независимостта ще бъде маркиран със същата самодейност и в градовете Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Плевен, Сливен, Шумен, Смолян, Благоевград, Враца, Белене, Асеновград, Карлово, Казанлък, Хасково и Ямбол.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР