„По-скоро я мразех и много повече щеше да ми хареса

...
„По-скоро я мразех и много повече щеше да ми хареса
Коментари Харесай

Съдят Илон Мъск за 2,6 млрд. долара. Той: Мразех да съм шеф на „Тесла”

„ По-скоро я мразех и доста повече щеше да ми хареса да извозвам времето си в планиране и инженеринг”.

Това съобщи пред американски съд Илон Мъск за работата си като изпълнителен шеф на учредения от него авто тръст „ Тесла”, оповестява.

Акционери съдят Мъск поради договорка за 2,6 милиарда $, с която купил акции в компания за произвеждане на слънчеви панели. Според ищците той е пропилял парите на автомобилния тръст, купувайки дял в „ Солар сити”.

По време на договорката Мъск е имал 22% от „ Тесла” и почти толкоз от производителя на слънчеви панели, учреден от негови братовчеди.

„ Тъй като това беше договорка за акции и аз притежавах съвсем безусловно същия % от двете, нямаше финансова печалба”, свидетелства Мъск. По думите му договорката е била част от огромния проект за основаване на налични електроавтомобили с екологично зареждане.

Акционерите обаче упорстват той да заплати 2,6 милиарда $ на „ Тесла”.

Очаква се процесът да продължи към две седмици. Рандъл Барън, юристът на акционерите, предизвести бизнесмена, че делото, което се гледа в съд в Делауеър, „ ще бъде тежко”.

С досието, направена от ищците, в ръка, Мъск му отговори: „ Мога да го схвана от бумащината”.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - А татко ти като какъв работи? - Консултант на свободна процедура по стопанска система, политика, социология и футурология. - Какво, таксиметров водач ли е? -… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниДеян Стратев е освободен по негово желаниеИзберете своя любимец на уеб страницата на https://greatmonday.bgАнализирани са и случаите с рядко срещано инфектиране на сърцетоЗа " ИТН са дали своят вот " са дали своят вот 35.56%, а за ГЕРБ-СДС - 9.02%Националното управление на ДСБ ще бъде свикано за разискване на няколко въпроса, съобщи съпредседателят на обединяването " Демократична България " Адел: Направихте ни толкоз горди! " Национализмът в България не е мъртъв ", разяснява редакцията на електронното издание на македонския проправителствен вестникТрима са в ареста, а двама в болница " С боязън споделям, че в моето коремче пораства една дребна планинка от обич ", написа родната сноубордисткаВтори са ГЕРБ-СДС с 23.52%Нинова: Имахме съвещание на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия по горещия въпросУчениците могат да се запишат от 14 до 16 юли включителноНикога до момента не е имало толкоз бърза обработка, уточни представителят на Комисията Росица МатеваТя наложително би трябвало да съдържа кокосово млякоКакво е положението на момчето Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР