По-скоро това е свободно съчинение по стиховете на Нострадамус.   Изследователи 

...
По-скоро това е свободно съчинение по стиховете на Нострадамус.  
Изследователи 
Коментари Харесай

Предсказал ли е Нострадамус изригването на Йелоустоун през 2023 г.?

 По-скоро това е свободно съчинение по стиховете на Нострадамус.

 

Изследователи  считат, че Мишел дьо Нотредам (Нострадамус) е планувал пагубно вулканично изригване в Йелоустоун.

Тълкувателите на думите на Нострадамус настояват, че преди към 500 години средновековният оракул е предсказал извънредно вулканично изригване. И освен вулканично изригване.

Предполагаемите пророчества, записани от Нострадамус в неговата книга Les Prophéties от 1555 година, накараха теоретиците да поясняват и проучват написаното от френския астролог.

„ … земетресение, което ще засегне изключително западната част на Новия град, само че ще се усети по целия свят. Вулканичен огън от центъра на земята… “

Изследователите настояват, че Нострадамус е планувал „ вулканичен пожар “, земетресение, усетено по целия свят, настъпило в „ новия град “. Тази доктрина е била показана в предишното и е публикувана в интернет.

Последователите на Нострадамус имат вяра, че френският астролог е записал стихове, които загатват „ мощно земетресение, което ще засегне изключително западната част на Новия град “. То ще бъде „ усещано в земите по цялото земно кълбо “ и също по този начин ще има „ вулканичен огън от центъра на земята “, който ще провокира „ изригване към новия град “.

Що се отнася до местоположението на новия град, това е тайнственост. Тълкувателите на пророчествата на Нострадамус обаче настояват, че Новият град е просто отпратка към американския континент, а не същински град.

Според почитателите на френския астролог стиховете на Нострадамус най-вероятно са свързани с Йелоустоун. И в случай че Йелоустоун в действителност изригне, излъчванията на серен диоксид могат да убият близо 90 000 души, правейки огромна част от Съединени американски щати необитаема.

Според някои учени, при положение на най-лошия излаз, вулканът неотложно ще унищожи целия живот в радиус от 100 благи, след което опустошението ще обхване идващите петстотин километра в радиус и мъртвата зона скоро ще се разпростре на хиляда благи във всички направления от епицентъра на вулканичната детонация.

Цяла Северна Америка ще бъде покрита с голям пласт вулканична пепел, което ще докара до заличаване на флората и фауната на континента. Хората ще би трябвало да дишат единствено през респиратори, тъй като във въздуха непрестанно ще има прахуляк – дребни частици стъкло, които са смъртоносни за белите ни дробове.

Много хора са уверени, че той в действителност е предсказал безчет събития за стотици години напред. Други споделят, че това е просто игра на думи и че френският астролог не е имал дарба или метод да вижда в бъдещето. Въпреки това някои откриватели считат, че той е предсказал възхода на Хитлер, кацането на човек на Луната и доста други.

 

 

© 2022


© 2022

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР