По-скоро ще имаме дясноцентристко правителство и то няма да бъде

...
По-скоро ще имаме дясноцентристко правителство и то няма да бъде
Коментари Харесай

Буруджиева за изборите: Ще бъде една мръсна и тежка кампания

По-скоро ще имаме дясноцентристко държавно управление и то няма да бъде в границите на тази тройна коалиция, която беше в момента”. Това предвижда за след изборите в предаването „ Твоят ден” на NOVA NEWS политологът и някогашен депутат Татяна Буруджиева. „ Ще бъде една мръсна и тежка кампания”, съгласно нея.

Прогнозата на професора по политически науки Анна Кръстева е, че изборите ще са тест кое е по-важно за българските жители - " дали смяна на това корупционно статукво или една по-класическа политологична ориентировка ".

Големите проблеми на обществото се вземат решение по-късно, когато се вземе властта – добави Кръстева. Според нея обаче: „ У нас огромният проблем не е да спечелиш властта, а какво да правиш с нея”.

Двете дами разясниха политическите партии и държанието им в шесте месеца ръководство на кабинета " Петков ", ккато и служебното държавно управление на президента Румен Радев. " Няма да търси ярки лица и звезди - те доста бързо се еманципират. Ще търси по-консенсусни лица ", сподели Кръстева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР