По-скъпи входните билети за музеите ще плащат пловдивчани и гостите

...
По-скъпи входните билети за музеите ще плащат пловдивчани и гостите
Коментари Харесай

Вдигат цените на билетите в пловдивските музеи

По-скъпи входните билети за музеите ще заплащат пловдивчани и гостите на града от следващата година, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.  Планът на Общината анонскира кметът Иван Тотев през днешния ден.  "Входни такси имат потенциал да се вдигнат с 10% ", разяснява той. По общите му сметки това би означавало, че другите билети биха се вдигнали с от 50 стотинки до левче. 
Той бе безапелационен, че разноските на администрацията в тази тенденция са огромни и няма по какъв начин приходите от билети да ги възвърнат. 
"Само за къща "Клианти " са вложени към 1 500 000 лв.. За Античния спектакъл вложенията не престават и се надявам следващата година да пуснем пространството под сцената. Няма къща музей, за която да не е било положено изпитание, нови настилки, осветяване, осигуряваме зоната с над 70 камери, популяризираме Пловдив. Всичко това води до повече гости и респективно до повече продадени билети. Ние вършим вложения, против тях хората получават преживявание и чувства, които обаче костват съответната цена ", разказа обстановката Тотев и напомни, че цените на запад са радикално разнообразни. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР